Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Nintendo Power επιστρέφει ως επίσημο podcast από τη Nintendo

*
Το Nintendo Power επέστρεψε, όχι ως περιοδικό που καλύπτει όλα τα θέματα της Nintendo, αλλά ως επίσημο podcast. Οικοδεσπότης του Nintendo Power Podcast είναι ο Chris Slate, πρώην αρχισυντάκτης του περιοδικού και νυν διευθυντής εταιρικών επικοινωνιών της Nintedo of America. Tο πρώτο επεισόδιο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους Eiji Aonuma και Hidemaro Fujibayash, παραγωγό και σκηνοθέτη του The Legend of Zelda: Breath of Wild, αντιστοίχως. Επίσης, ο Slate δήλωσε πως το Nintendo Power Podcast είναι ένα διακαής πόθος της εταιρείας, η οποία επιθυμούσε την επιστροφή του Nintendo Power, ενώ πρόσθεσε ότι ακόμα η ιδέα είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν έγινε σαφές κάθε πότε ακριβώς θα δίνεται στη δημοσιότητα το επόμενο επεισόδιο. Μπορείτε να βρείτε το σχετικό podcast μέσω των Apple Podcasts και SoundCloud.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*